Russiske invitationer

Ved rejser til Rusland skal alle rejsende have et visum. For at opnå dette kræves et invitationsbrev eller en turistbekræftelse med godkendelse fra udenrigsministeriet eller dets regionale repræsentanter eller en afdeling af den russiske føderations migrationsmyndighed. Der skal iht. de russiske indrejsekrav indsendes et invitationsbrev, for at der kan opnås russisk forretningsvisum. Der skal indsendes turistbekræftelse, for at der kan opnås russisk turistvisum.

Hvis du har planer om at rejse til Rusland på forretning eller som turist, kan CIBTvisas skaffe dig et russisk forretningsinvitationsbrev eller en turistbekræftelse til din rejse. Du kan vælge enten at afgive din ordre på invitationsbrevet separat eller bestille et forretnings- eller turistvisum, hvor vi så giver dig mulighed for at føje en invitation til ordren i forbindelse med samme ordrehåndtering.

Hvis du vil indhente en russisk forretningsinvitation eller turistinvitation, skal du forelægge:

  1. Pas. Skaf en tydelig farvekopi af identifikationssiden fra dit pas.
  2. Formular til anmodning om invitation eller turistinvitationUdfyld og underskriv bestillingsformularen til russisk forretningsinvitation eller bestillingsformularen til russisk turistinvitation, og tag en kopi af den til dine optegnelser
  3. Send formularerne til CIBTvisas.  Send farvekopien af identifikationssiden fra passet og anmodningsformularen til CIBTvisas.  Vi går i gang med at behandle din ordre, så snart vi modtager den, og vi sender dig en opdatering vedr. din ordres status.

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide

Visum-kviktjek

Indehavere af dansk pas: Find ud af, om din destination kræver visum.

Vis alle lande

Nyheder og opdateringer