Invitationer og bekræftelser

Invitationer er dokumenter, der ofte er godkendt af udenrigsministeriet i destinationslandet. Disse dokumenter giver den rejsende autorisation til at besøge det pågældende land. CIBTvisas kan skaffe visuminvitationer og -bekræftelser til nogle destinationer på en rejsendes vegne. Hvis du vil vide, om din destination kræver, at der indsendes en invitation, for at du kan få visum, og hvis du ønsker oplysninger om brevets specifikke format og indhold, kan du gå til Visa og vælge det land, du vil rejse til.

Danske statsborgere bestiller oftest disse invitationsbreve:

Russisk invitationsbrev

For at få visum til Rusland kræves det, at du har et invitationsbrev, hvoraf formålet med din rejse fremgår.  De russiske indrejsekrav specificerer, at der skal indsendes et invitationsbrev, for at der kan opnås russisk visum. CIBTvisas kan hjælpe dig med at indhente visum og få et russisk invitationsbrev til din rejse. Hvis du ønsker det, skal du gå til Rusland og besvare spørgsmålene eller åbne eller e-maile invitationsbrevet ved hjælp af de links, du finder på denne side.

Russisk turist- voucher og turist- bekræftelse

Alle turister skal have en russisk turistvoucher eller en turist- bekræftelse, hvoraf formålet med deres rejse fremgår, for at de kan rejse til Rusland.  CIBTvisas kan hjælpe dig med at indhente visum og få en russisk turistvoucher eller en turistbekræftelse til din rejse. Hvis du ønsker det, skal du gå til Rusland og besvare spørgsmålene, eller åbne og eller e-maile turistvoucheren eller bekræftelsen ved hjælp af de links, du finder på denne side.

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra CIBTvisas med opdateret information og ændringer

Få mere at vide

Visum-kviktjek

Indehavere af dansk pas: Find ud af, om din destination kræver visum.

Vis alle lande

Premium Service

Lad vores team af eksperter gøre din visumansøgning hurtig og nem. Med alt fra en-til-en-konsultationer, rettidige påmindelser og trin-for-trin-assistance kan du være sikker på, at vores visumeksperter vil hjælpe dig med at få din ansøgning og dokumentation i orden første gang.

Få mere at vide