Krydstogtrederier

CIBTvisas tilbyder krydstogtrederier en effektiv og strømlinet proces til afhjælpning af forvirringen i forbindelse med visumbehandling for disses gæster. CIBTvisas forudbetalte turpakker er en hurtig, nem og sikker metode til behandling af visa for store grupper af personer på én gang.

Efterhånden som krydstogtbranchen søger at udbygge udvalget af eksotiske rejsedestinationer, bliver det stadigt mere vigtigt, at alle deltagende gæster lever op til indrejsekravene i alle anløbshavne. CIBTvisas forudbetalte turpakker oplyser krydstogtdeltagere om de nødvendige indrejsekrav på hver krydstogtdestination.

CIBTvisas's unikke serviceydelser for krydstogtrederier omfatter:

 1. Forudbetalte CIBTvisas-turpakker. CIBTvisas tilbyder krydstogtrederier en specialiseret forudbetalt CIBTvisas-turpakke, som oplyser krydstogtdeltagere om de nødvendige indrejsekrav på hver krydstogtdestination.

  Rejsende har ofte slet intet kendskab til visumkrav og behandlingsprocedurer, når de gør sig klar til at rejse til udlandet. Rejsende, der måske aldrig før har søgt om visum, kan uden videre følge de enkle trin, der er skitseret i den forudbetalte CIBTvisas-turpakke. Den er sammensat i et læsevenligt format og er en effektiv metode til at viderebringe visumkrav til krydstogtgæster. Den forudbetalte CIBTvisas-turpakke indeholder alle visumansøgninger, krav, behandlingstider og nyttige oplysninger, som er specifikke for hver anløbshavn.

  Den forudbetalte CIBTvisas-turpakke kan skræddersys, så den omfatter flere lande på krydstogtrejseplanen. CIBTvisas kan også tilpasse pakken med dit krydstogtrederis logo og på den måde give dig en yderligere branding.

  CIBTvisas tilbyder rabatter til krydstogtrederier, der bruger forudbetalt CIBTvisas-turpakke, og kan også tilbyde kommission på din anmodning Krydstogtrederiet kan sælge den rejsende denne service på salgsstedet for at maksimere kommissioner og sikre, at alle rejsende får indhentet visum i tide til afrejsen.

 1. Uden for kontortid-service. CIBTvisas driver Danmarks eneste Uden for kontortid-service til modtagelse og behandling. Med henblik på at imødekomme vores klienters rejsebehov beskæftiger CIBTvisas en tjenestehavende, der uden for kontortid assisterer klienterne med at behandle visa i sidste øjeblik eller nødvisa. Opgaver kan efter aftale bringes til vores kontor i eller uden for normal kontortid. Vores Uden for kontortid-service sikrer, at din klients visumansøgning håndteres samme aften og er klar til indgivning dagen efter.
 2. Mødes i lufthavnen. CIBTvisas hjælper klienter med at overholde de korteste rejsedeadlines med vores Mødes i lufthavnen-leveringsservice. Vi sørger for, at kurerer møder op i lufthavnen og afhenter pas fra ankommende rejsende, der har behov for hastebehandling. Vi kan også koordinere levering af pas til rejsende, der har hasteansøgt om visa i sidste øjeblik.
 3. Eksklusiv database. CIBTvisas-kunder får adgang til en eksklusiv, avanceret database, som indeholder samtlige specifikke rejsekrav til stort set alle verdens destinationer. CIBTvisas forsyner hver rejsende med en tilpasset CIBTvisas-informationspakke, som indeholder enkle og fuldstændige anvisninger, der er specifikke for den pågældendes behov for visum.
 4. Indgivelser samme dag. CIBTvisas kan behandle visa på helt ned til én dag. Ansøgninger, der modtages på vores kontor inden klokken 8:00, indsendes til den relevante ambassade eller det relevante konsulat, samme dag som vi modtager dem. Arbejdet bliver aldrig afbrudt eller forsinket, uanset hvilken deadline du har.
 5. Schengen-visa. CIBTvisas har akkreditering til alle Schengen-ambassader med tilhørende tilladelse til indlevering for tredjepart. Vi er et af de få firmaer på akkrediteringslisten på franske, schweiziske og ungarske ambassader.
 6. Lukket på ambassaden og opdateringer. CIBTvisas udsender en e-mail med ‘Ugentlige opdateringer’, der oplyser klienter om vigtige konsulære ændringer og emner.

Kontakt os

Vil du gerne have et fortroligt tilbud fra CIBTvisas til dit firma?

CIBTvisas er til rådighed og kan diskutere dine behov med dig.  De kan kontaktes telefonisk på +45 70 27 26 27.

Serviceambitioner

CIBTvisas's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. CIBTvisas sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra CIBTvisas med opdateret information og ændringer

Få mere at vide