Grupperejse

CIBTvisas tilbyder grupperejsende en effektiv og strømlinet proces til afhjælpning af forvirringen i forbindelse med behandling af visum.  CIBTvisas sammensætter en personligt tilpasset visumansøgningspakke til kunder, der deltager i grupperejser.  CIBTvisas's informationspakke forsyner rejsende med oplysninger om krav til indrejse og ansøgningsformularer til de enkelte lande, de har planer om at besøge i forbindelse med deres gruppeferie.

CIBTvisas's unikke serviceydelser vedr. grupperejser omfatter:

 1. CIBTvisas-ansøgningspakke. CIBTvisas laver specialtilpassede CIBTvisas-ansøgningspakker til rejsegrupper med oplysninger om krav til indrejse i de lande, de har planer om at besøge.

   Rejsende har ofte slet intet kendskab til visumkrav og behandlingsprocedurer, når de gør sig klar til at rejse til udlandet. Rejsende, der måske aldrig før har søgt om visum, kan uden videre følge de enkle trin, der er skitseret i CIBTvisas-ansøgningspakken. Den er sammensat i et læsevenligt format og er en effektiv metode til at viderebringe visumkrav til rejsegrupper. CIBTvisas-ansøgningspakken indeholder alle visumansøgninger, krav, behandlingstider, og nyttige oplysninger, som er gældende for en rejsegruppes destination.

  CIBTvisas-ansøgningspakken kan skræddersys, så den dækker flere lande på en rejsegruppes rejseplan.  CIBTvisas kan også tilpasse pakken med dit grupperejselogo for at give dig en supplerende mulighed for branding.

   CIBTvisas tilbyder rabatter til rejsegrupper, der bruger CIBTvisas-ansøgningspakken, og kan også tilbyde kommission på rejsegruppens anmodning.   Andre betalingsmuligheder omfatter integration af prisen for visum i den samlede pris for rejsen og levering af visumservicen som 'inkluderet' eller som en delvis betaling af gebyrer fra rejsegruppen. Gruppearrangøren kan sælge den rejsende denne service på salgsstedet for at maksimere kommissioner og sikre, at alle rejsende får indhentet visum til deres destination.

 1. Uden for kontortid-service.  CIBTvisas driver Danmarks eneste Uden for kontortid-service til modtagelse og behandling.  Med henblik på imødekommelse af vores klienters rejsebehov beskæftiger CIBTvisas en tjenestehavende, der uden for kontortid assisterer klienterne med at behandle visa i sidste øjeblik eller nødvisa.  Opgaver kan efter aftale bringes til vores kontor i eller uden for normal kontortid.  Vores Uden for kontortid-service sikrer, at din klients visumansøgning håndteres samme aften og er klar til indgivning dagen efter.
 2. Mødes i lufthavnen-levering. CIBTvisas hjælper klienter med at overholde de korteste rejsedeadlines med vores Mødes i lufthavnen-leveringsservice.  Vi sørger for, at kurerer møder op i lufthavnen og afhenter pas fra ankommende rejsende, der har behov for hastebehandling.    
 3. Eksklusiv database.  CIBTvisas-kunder og klienter får adgang til en eksklusiv, avanceret database, som indeholder samtlige specifikke rejsekrav til stort set alle verdens destinationer.  CIBTvisas forsyner hver rejsende med en tilpasset CIBTvisas-ansøgningspakke, som indeholder enkle og fuldstændige anvisninger, der er specifikke for den pågældendes behov for visum.
 4. Indgivelser samme dag. Skal du rejse i sidste øjeblik og bruge et visum omgående? CIBTvisas kan imødekomme dine behov i forbindelse med rejser, der er planlagt i sidste øjeblik, med samme dag-visumservice. CIBTvisas kan modtage din ansøgning, få den behandlet og returnere dit visum til dig inden for én hverdag. De fleste visa har behandlingstider på flere dage, men visse lande kan udstede et visum i løbet af bare 24 timer. Arbejdet bliver aldrig afbrudt eller forsinket, uanset hvilken deadline du har.
 5. Schengen-visa. CIBTvisas har akkreditering til alle Schengen-ambassader med tilhørende tilladelse til indlevering for tredjepart. Vi er et af de få firmaer på akkrediteringslisten på franske, schweiziske og ungarske ambassader.
 6. Lukket på ambassaden og opdateringer. CIBTvisas udsender en e-mail med ‘Ugentlige opdateringer’, der oplyser klienter om vigtige konsulære ændringer og emner.

Kontakt os

Vil du gerne have et fortroligt tilbud fra CIBTvisas til dit firma?

CIBTvisas er til rådighed og kan diskutere dine behov med dig.  De kan kontaktes telefonisk på +45 70 27 26 27.

Serviceambitioner

CIBTvisas's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. CIBTvisas sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra CIBTvisas med opdateret information og ændringer

Få mere at vide