Ledelse

CIBTvisas har et højtuddannet og motiveret ledelsesteam med tilbundsgående viden om branchen, omfattende erfaring og unikke færdigheder.

Det danske ledelsesteam

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012 og er administrerende direktør for den europæiske region. Under hans ledelse har CIBT foretaget en række opkøb og udvidelser i 12 europæiske lande. Florent har en dokumenteret baggrund for succesrig udvikling og styrkelse af virksomheder med opretholdelse af et højt kundeserviceniveau. Inden han kom til CIBT, havde Florent ledende stillinger i G4S inden for luftfartsindustrien, DMD på markedet for inflight entertainment til flyselskaber og Iron Mountain inden for journalforvaltning. Florent fokuserer på at udvikle de europæiske aktiviteter ved at bruge operationel ekspertise til at fremme rentabiliteten. Florent er kandidat fra universitetet Aix-Marseille.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel blev en del af CIBT i 2019 som Operations Director for CIBTvisas i Tyskland og Østrig. Tidligere var han COO hos Comet Consular Services. Han har over fem års erfaring i rejsebranchen, med omfattende operationel og kommerciel erfaring. Udover en lang militærkarriere med flere udsendelser til konfliktområder rundt om i verden, har Mikkel en uddannelsesbaggrund med fokus på ledelse og administration af virksomheder. Derudover sin post som administrerende direktør besidder Mikkel bestyrelsesposter i flere relevante foreninger.

Carsten Østberg - Managing Director - Europe

Carsten blev en del af CIBT i 2018 som administrerende direktør for CIBTvisas i Norden samt ansvarlig for alle aspekter af CIBTvisas i Sverige. Han har over 11 års erfaring indenfor rejsebranchen, herunder styring af både det operationielle og salgsteam. Inden han blev en del af konsulærindustrien, arbejdede Carsten også i logistik-, detail- og rejseindustrien og den kongelige danske hær. Han er en erfaren leder, der har arbejdet i mange forskellige lande og kulturer. Carsten fokuserer på at udvikle den nordisk marked til deres fulde potentiale, så vores kunder har adgang til de bedste tjenester på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - European

Ashok Sharma er vores europæiske Operations Director og har ansvar for alle operationelle aspekter af CIBT business i 12 europæiske lander. Ashok Sharma blev en del af CIBT i 2010, Ashok har arbejdet i flere afdelinger med omfattende viden indenfor forretningen. Inden da har Ashok arbejdet med ING Direct. Han sørger for at alle operationelle teams i europa, leverer højeste serviceniveau hvergang vores kunder benytter CIBT.

Vælg CIBTvisas

Hurtigt.  CIBTvisas er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  CIBTvisas kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  CIBTvisas opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Serviceambitioner

CIBTvisas's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. CIBTvisas sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Premium Service

Lad vores team af eksperter gøre din visumansøgning hurtig og nem. Med alt fra en-til-en-konsultationer, rettidige påmindelser og trin-for-trin-assistance kan du være sikker på, at vores visumeksperter vil hjælpe dig med at få din ansøgning og dokumentation i orden første gang.

Få mere at vide