Guided-Entry: Ro i sindet i en usikker rejsetid

I dag kræver internationale rejser beredskab, nøjagtig information samt erfarne professionelles ekspertise. CIBTvisas er den globale leder i at navigere visum og dokumenter, og vores Guided Entry service er kulminationen på vores årtiers erfaring. Guided-Entry samler vores unikke ekspertise, de højeste niveauer af professionel service, ekspansive globale fodspor og tætte relationer med stater verden over. Guided-Entry er den vigtige service, som enhver internationalt rejsende har brug for i en tid med udfordrende og usikre internationale rejser.

Med Guided-Entry vil du modtage:

Én-til-én konsultation

En personlig en til en konsultation med en ekspert konsulent, samt en dedikeret håndtering af den individuelle ordre.

Informed Traveler

Informed Traveller tilbyder en end-to-end gennemgang af din rejseplan, for at sikre dig at din rejse opfylder de gældende regler for indrejse, transit, sundhedskrav og hvad man kan forvente efter hjemrejse.

Trin for trin instruktioner

Trin-for-trin instruktioner for hvert enkelt stadie af visumprocessen, inklusiv komplekse statsdokumenter og assistance i opnåelsen af disse

Prioritetsbehandling og indlevering

Din Guided-Entry specialist vil behandle din anmodning med højeste prioritet, og indlevering til de respektive instanser.

Guided-Entry skaffer dig det visum, du har brug for så hurtigt og simpelt som muligt, ved at overkomme de forhindringer, som du kan komme ud for på vejen. Servicen tilbyder én-til-én rådgivning og konsultation, vores Informed-Traveler service, assistance i forberedelsen af al dokumentation, rettidige påmindelser og hurtige løsninger til de almindelige og unikke udfordringer, som du vil møde, når du anmoder om et visum i denne turbulente rejsetid. Tag kontrol over de foranderlige regler og reguleringer med Guided-Entry og rejs jorden rundt med fornyet tillid - sikkert og på din tidslinje.

Nyheder og opdateringer

Digital fotoservice

CIBTvisas digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra CIBTvisas med opdateret information og ændringer

Få mere at vide